Lekker kleuren: leuke kleurplaten van Dedle

Kleuren is niet alleen leuk, maar het is ook erg leerzaam. Door jouw kind kleurplaten in te laten kleuren, leer je hem of haar met verschillende kleuren te werken en ontwikkel je bovendien de fijne motoriek van je kind. Vindt jouw kind het leuk om te kleuren, maar heeft hij of zij alle kleurboeken in huis inmiddels al helemaal vol gekleurd? Dan hoef je geen nieuw kleurboek te kopen, maar zoek je jouw kleurplaten gewoon online. Dedle heeft een groot aanbod van verschillende soorten kleurplaten, voor alle leeftijden.

Kleurplaten in diverse thema’s

Het ene kind kleurt het liefst een kleurplaat met dieren, terwijl het andere kind helemaal gek is van kleurplaten met auto’s. Dedle begrijpt dat ieder kind andere voorkeuren heeft bij het kleuren en biedt daarom verschillende soorten kleurplaten aan. Denk hierbij aan kleurplaten dieren, maar ook aan kleurplaat verjaardag, kleurplaat herfst, kleurplaat zomer, kleurplaat auto, kleurplaat lente, kleurplaat vlinder en zelfs een prinsessen kleurplaat. Het maakt niet uit wat jouw kind het leukste vindt om te kleuren, want wij hebben alle kleurplaten nl in ons grote kleurplaten aanbod.

Kleurenplaten voor jongens

Stoere jongens kleuren natuurlijk het liefst een stoere kleurplaat. Denk hierbij aan een kleurplaat cars, een honden kleurplaat, een stoere dieren kleurplaat of een kleurplaat auto. En houdt jouw zoon ontzettend veel van carnaval? Dan zijn er zelfs speciale kleurplaten in dit thema, namelijk de kleurplaat carnaval.

Kleurplaten voor meisjes

Natuurlijk heeft Dedle ook leuke kleurplaten voor meisjes. Jouw creatieve dochter kan bijvoorbeeld een dieren kleurplaat met verschillende soorten schattige beesten inkleuren, maar ook een kleurplaat poes, een kleurplaat honden en een prinses kleurplaat. Omdat wij zo veel leuke kleurplaten voor meisjes hebben, kun je altijd wel een kleurplaat vinden die jouw dochter leuk vindt.

Kleurplaten voor kinderfeestjes

Veel kinderen vinden het leuk om lekker te kleuren op hun verjaardagsfeestje. Dit is overigens niet alleen leuk voor de kids, maar ook lekker gemakkelijk voor jou als ouder. Zitten de kinderen lekker te kleuren, dan kun jij namelijk lekkere hapjes klaarmaken of de volgende activiteit van het kinderfeestje voorbereiden. Ook voor kinderfeestjes hebben wij leuke kleurplaten op de website staan. Door meerdere kleurplaten uit te printen, kun je de kinderen op het feestje zelf een leuke kleurplaat laten kiezen. Het enige wat je nu nog nodig hebt, is een grote set stiften of potloden om de kinderen lekker aan het werk te zetten.