Lekker ontspannen met luisterboeken voor kinderen

Je kunt een filmpje aan zetten om je kind even lekker te laten ontspannen, maar wij begrijpen dat je jouw zoon of dochter niet altijd achter de televisie wilt of kunt zetten. Een goed alternatief voor het kijken van een film, is het beluisteren van een luisterboek voor kinderen. Dedle heeft een groot aantal luisterboeken kinderen op de website staan, die je stuk voor stuk kunt gebruiken om jouw kind lekker te laten ontspannen met een leuk verhaal.

Wat is een luisterboek?

Een luisterboek hoef je niet te lezen, maar volg je door goed te luisteren. Het gaat om een audiofragment, waarin het complete verhaal van een bekend kinderboek te beluisteren is. Het is eigenlijk hetzelfde als het voorlezen van een kinderboek, maar dan hoef je het verhaal niet zelf voor te lezen. Heb je even geen tijd of zin om voor te lezen, maar wil je kind wel een verhaaltje horen? Dan is een luisterboek de ideale oplossing om je kind toch een leuk verhaal te laten horen. Het is net zo leuk als het kijken van een film, maar dan zonder de flikkerende beelden op de televisie.

Luisterboeken voor kinderen: ideaal voor onderweg

Veel mensen nemen luisterboeken kinderen mee als ze op vakantie gaan. Je zet het boek als geluidsfragment op je telefoon, tablet of laptop, je geeft je kind een koptelefoon en hij of zij is uren zoet met het beluisteren van een leuk en spannend verhaal. Zeker als je lang in het vliegtuig, in de trein of in de auto moet zitten, is het fijn als je een goed luisterboek op kunt zetten. En omdat de luisterboeken kinderen eigenlijk ook wel leuk zijn voor volwassenen, is het niet eens erg als je zelf stiekem met het luisterboek meeluistert in de auto.

Populaire kinderluisterboeken

Er zijn vele audioboeken kinderen op de markt. Dedle weet precies welke luisterboeken kinderen het leukst, het spannendst en het populairst zijn op dit moment. Deze populaire kinderluisterboeken worden op de website aangeboden, zodat jij de online boeken eenvoudig kunt downloaden. Je hoeft dus zelf niet meer uren te zoeken naar de leukste audioboeken kinderen, maar kijkt gewoon op de website van Dedle welke luisterboeken het leukst zijn voor jouw kind(eren).

Luisterboeken gratis downloaden

Bij Dedle kun je de vele populaire kinderluisterboeken helemaal gratis downloaden. Dit betekent dat je niets hoeft te investeren, maar dat je jouw kind wel uren plezier kunt bieden met de vele verschillende luisterboeken gratis. Meer weten over de luisterboeken app van Dedle of over het downloaden van audioboeken? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website.