Beter leren rekenen: online tafels oefenen

Ieder kind moet vroeg of laat de tafels leren. Sommige kinderen vinden de tafels heel gemakkelijk en zelfs leuk om te leren, maar er zijn ook kinderen die moeite hebben met het onthouden van de rekentafels. Speciaal voor deze kinderen zijn er de tafeloefeningen van Dedle. Door deze oefeningen thuis te doen, leert jouw kind gemakkelijker, sneller en bovendien op een leuke manier om de verschillende tafels te oefenen.

Tafels oefenen voor verschillende klassen

De tafels komen vaak jaarlijks terug in de klas. In groep 4 zijn de tafels nog niet zo lastig, maar in groep 6 en 7 worden de tafeloefeningen wat moeilijker gemaakt. Dedle heeft tafeloefeningen voor iedere klas. Zo zijn er oefeningen voor tafels oefeningen groep 3, maar ook voor tafels oefenen groep 4, tafels oefenen groep 5, tafels oefenen groep 6 en tafels oefenen groep 7.

Je kind mag zelf kiezen welke tafeloefeningen hij of zij wil doen. Zit je kind bijvoorbeeld in groep 4, maar zijn de oefeningen van deze klas nog iets te moeilijk? Dan kan hij of zij gewoon de Dedle oefeningen doen voor groep 3. Loopt je kind voor op de rest van de klas, dan kan hij of zij gewoon de oefeningen van volgend jaar doen. Zo kan ieder kind tafeloefeningen doen bij Dedle, ook als hij of zij juist erg goed is in rekenen en voorloopt op de rest van de klas.

Spelenderwijs leren met Dedle

Tafels oefenen gaat veel gemakkelijker als dit op een leuke en prettige manier gebeurt. Daarom zijn onze rekenoefeningen niet saai, maar juist leuk om te doen. Kinderen zien het niet als een straf of als huiswerk om deze oefeningen te doen, maar vinden het juist leuk om de spelletjes van Dedle te doen. Door spelenderwijs te leren, gaat jouw kind nog sneller vooruit en vindt hij of zij het zelfs leuk om zich verder te ontwikkelen.