Leren rekenen met rekenoefeningen voor kinderen

Het ene kind is goed in lezen en schrijven, het andere kind is weer iets beter in rekenen. Vindt jouw kind lezen en schrijven niet zo moeilijk, maar zijn die rekensommen op school wel erg lastig? Dan kun je jouw kind helpen met leren rekenen door hem of haar rekenoefeningen te laten doen. Dedle heeft een online rekentrainer ontwikkeld, die jouw kind kan gebruiken om op een leuke en prettige manier te leren rekenen.

Online leren rekenen met leuke rekenoefeningen

Natuurlijk leert je kind rekenen op school, maar voor sommige kinderen zijn de rekenoefeningen op school niet voldoende om echt goed te leren rekenen. Heeft jouw kind ook wat extra oefeningen nodig om echt goed te leren rekenen? Dan staat Dedle voor hem of haar klaar. Met onze online rekentrainer kan jouw kind namelijk ook thuis leren rekenen, simpelweg door leuke en leerzame rekenoefeningen te doen.

Overigens zijn onze oefeningen niet alleen geschikt voor kinderen die minder goed zijn in rekenen, maar ook voor kinderen die hier juist wel goed in zijn. Vindt jouw kind het gewoon heel leuk om te rekenen, dan mag hij of zij de Dedle rekenoefeningen natuurlijk ook doen.

Rekenoefeningen voor alle niveaus

Wij begrijpen dat ieder kind een ander rekenniveau heeft. Daarom bieden wij niet alleen oefeningen aan voor diverse klassen, waaronder oefeningen voor rekenen groep 3, rekenen groep 6, rekenen groep 7 en rekenen groep 8, maar bieden we ook oefeningen aan voor diverse niveaus. Denk hierbij aan rekenoefeningen groep 4 voor de echte rekentalenten, maar ook rekenoefeningen groep 5 voor kinderen die nog wat beter moeten oefenen. Ook de rekenoefeningen groep 6, de rekenoefeningen groep 7 en de rekenoefeningen groep 8 worden in diverse niveaus aangeboden.

Natuurlijk mag jouw kind helemaal zelf kiezen welke oefeningen hij of zij wil doen. Zit jouw dochter in groep 5, maar is haar rekenniveau nog niet helemaal tot deze klas ontwikkeld? Dan kan ze gewoon beginnen met het maken van rekenoefeningen groep 4. Andersom is dit ook mogelijk, als het niveau van je kind hoger is dan het gemiddelde niveau van de klas. Wordt jouw zoon in groep 7 niet voldoende uitgedaagd met rekenen, dan maakt hij gewoon rekenoefeningen groep 8 op onze website.

Spelenderwijs leren met rekenspelletjes

Door rekenoefeningen leuk in te steken, kan jouw kind nog beter en sneller leren rekenen. Hij of zij zal het niet alleen leuker vinden om de oefeningen te doen, maar de oefeningen bovendien beter onthouden en hier dus meer van leren. Daarom hebben wij niet alleen standaard rekenoefeningen op onze website staan, maar ook rekenspelletjes. Op onze website vind je rekenspelletjes groep 3, rekenspelletjes groep 4, rekenspelletjes groep 5, rekenspelletjes groep 6, rekenspelletjes groep 7 en natuurlijk ook rekenspelletjes groep 8. Deze oefeningen zijn niet saai om te maken, maar zijn erg leuk en leren je kind tegelijkertijd veel nieuwe rekentechnieken.