Een gevarieerde mix aan boeken

Plof! Daar vallen 3 gloednieuwe boekjes in de bus. En dat iedere per maand met een abonnement van Dedle. Elke keer een moment van verrassing en spanning!
Dedle stelt zorgvuldig een mix samen, passend bij jouw kind.

Ieder boekenpakketje bestaat altijd uit een lees- of voorleesboek, een informatief boek én een doe boekje. Moderne boeken van deze tijd, maar ook boeken met de bekende helden van TV.  Dat wordt genieten!

De mix van boeken:

Leesboekjes van nu!

 

Heerlijke leesboeken, passend bij de leeftijd van je kind. Nieuwe en originele verhalen, en soms met de herkenning van tv. Van de Sesamstraat tot Thomas Trein voor de allerkleinsten, tot de Mega Mindy of Ice Age bezoeken voor de iets groteren. Een feest van herkenning en plezier.
Om samen te lezen, of je kind leest zelf. Eventueel met de voorleesmodule van Dedl gegarandeerd leesplezier.

Weetjes en feiten

Informatieve boeken? Veel kinderen verslinden ze. Bij een abonnement kiest Dedle zorgvuldig leuke en kindvriendelijke onderwerpen uit. Geweldig voor nieuwsgierige aagjes, voor spreekbeurten of om gewoon meer te weten dan de rest. Er zit altijd wat voor je bij!

Echt doe-boekjes

De tafels oefenen, puzzels oplossen of tekenen? Dat kan allemaal in de doe boekjes. Heerlijk om af ten toe lekker in te krabbelen. En dat mag ook! Want ze zijn helemaal van jou.