Knutselen met kinderen: leuke knutselideeën van Dedle

De meeste kinderen vinden het heerlijk om te knutselen. Ze kunnen lekker kliederen met verf, ze kunnen er hun creativiteit in kwijt en aan het einde van de rit hebben ze een echt kunstwerk gemaakt. Vindt jouw kind het ook leuk om te knutselen, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat voor werkjes je met hem of haar kunt maken? Dan helpen wij je graag door je de leukste Dedle knutselideeën te geven.

Knutselen met peuters

Heb jij een creatieve peuter die het heerlijk vindt om te knutselen? Dan helpen wij je graag nieuwe knutsel ideeen op te doen. Onze knutselideeen gaan over knutselen met papier, maar er zijn ook knutselideeen om met andere materialen te knutselen. Het maakt dus niet uit wat jouw kind leuk vindt om te doen en wat voor materialen je in huis hebt om te knutselen peuters, want in onze grote hoeveelheid knutselen ideeen vind je altijd wel een leuk knutselwerkje voor jouw kind.

Knutselen met oudere kinderen

Oudere kinderen kunnen wat meer complexe knutselwerkjes maken. Wij hebben niet alleen knutselideetjes voor peuters, maar weten ook veel leuke knutselideeën voor oudere kinderen. Zelfs als je inspiratie zoekt om te knutselen als volwassene, kun je bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook vele leuke ideeën voor het knutselen voor volwassenen.

Themawerkjes knutselen

Op Dedle vind je niet alleen algemene knutselideeën, maar ook leuke knutselwerken voor bepaalde feestdagen of thema’s. Denk hierbij aan knutselen kerst, maar ook aan knutselen pasen, werkjes voor herfst knutselen, ideeën voor knutselen lente en leuke inspiratie voor knutselen zomer. Heb je al zo veel geknutseld met jouw kind(eren), dat je echt geen leuke dingen om te knutselen meer weet? Dan helpen wij je graag nieuwe inspiratie op te doen, ook voor bepaalde feestdagen of thema’s.

Onze knutselwerkjes met thema zijn niet alleen leuk voor thuis, maar ook leuk voor op school, op de kinderopvang of op de buitenschoolse opvang. Je kunt de knutselwerkjes zelfs op een kinderfeestje maken, want de knutselideeën van Dedle zijn ook geschikt voor grotere groepen.

Online knutselboeken van Dedle

Je wil iets knutselen, maar je hebt geen idee wat voor knutselwerk je met jouw kind wil gaan maken. De beste manier om inspiratie op te doen, is door een knutselboek met leuke knutselactiviteiten door te nemen. Dedle heeft diverse online knutselboeken samengesteld, die jij kunt gebruiken om inspiratie op te doen voor knutselen voor kinderen. Het maakt niet uit welke materialen je in huis hebt, hoe goed jouw kind kan knutselen en hoe oud je kind is, want in onze knutselboeken staan honderden knutselactiviteiten. Je kunt dus altijd wel een knutselwerkje vinden dat jouw kind leuk vindt om te maken en waar hij of zij direct mee aan de slag kan.